https://www.fotbalresita.ro/juvemania-bonucci-mai-mult-si-mai-greu-de-aparat-dar-ce-arbitraj-pen-ul/

Cea mai întunecată zi. Andrea Pirlo nu va uita ușor la 22 decembrie 2020, zi care a anulat cele 3 puncte la masa în clasamentul obținute împotriva Napoli (pentru joc mai jucat pe 4 octombrie, care va fi rejucat) și că apoi a văzut cedeze la domiciliu juventus într-un mod foarte clar în fața unei Fiorentina exhumat pentru această ocazie de o profundă stare de criză de joc și rezultate. O zi neagră, foarte neagră, cea mai rea absolută a erei Pirlo (și nu numai).

Răsunător naivitatea de Cuadrado în prima jumătate a anului, care a lăsat echipa în 10 oameni timp de peste o oră adăugat încă un alt unguardable performanță de Bonucci, din ce în ce mai slab punct din această echipă https://ziare.com/afaceri/stiri-afaceri/ce-trebuie-sa-stii-inainte-sa-pariezi-online-1626449 în ciuda căpitanului bandă uzate. O performanță negativă pe care Juventus nu a mai văzut de zile de Ferrara, Zaccheroni și Delneri.

Juve, Porto continuă să convingă

Pen-ul, ce par seara o atenuare parțială, un arbitraj absolut negativ. Nimic de spus despre sacrosanctul expulzării din Cuadrado a decretat Var (deși în acest an, mulți adversari ai Juventus în circumstanțe similare au fost binecuvântați…) dar în a doua oară au existat cel puțin 3 episoade senzaționale care nu au fost judecate corect de stilou: al doilea galben, net, a evitat un Borja Valero (desigur, înlocuit ulterior de Prandelli), rigorile evidente au negat mai întâi Cristiano Ronaldo și apoi Bernardeschi. O echipă mare ca Juventus nu se poate lipi de alibiul arbitrajului în fața unei înfrângeri atât de mari împotriva Fiorentinei, dar este imposibil să nu evidențiem diferența de judecată în timpul serii de către arbitru. Într-adevăr uimitor.

Opri nepotrivit – acum e doar opri la momentul indicat pentru a echipa care va re-cred că de câteva zile în această primă parte a sezonului împotriva că, indiferent de rezultatele celor două milano părți în ultima zi din 2020 va, cu toate acestea, distanziatissima din primele poziții în clasamentul s-a întâmplat de ani de zile și cu un sold de puncte în negativ, comparativ cu Juve de Sarri aproape senzational (nu mai vorbim de Vesel…). La repornire va începe apoi un ciclu de fier pentru bianconeri unde nu mai puteți face greșeli. Inutil să renunțăm acum la hotărâri pripite și definitive asupra personalului înființat de Paratici și Nedved în ultima sesiune de achiziții de campanie. Nu a fost o echipă stelară după Parma, nu este o echipă care să arunce acum după Fiorentina. Există o mulțime de timp pentru a recupera, dar la recuperare va fi necesar să se ia decizii importante, pornind de la unii jucători care, în ciuda semnăturilor mega percepute, nu mai merită să fie titulari în această echipă

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here